Sunnuntaimarkkinoilla tavataan

10649969_580435715401772_5936285819490988149_n[1]

Harvinaisen pitkä tauko ollut blogi-kirjoittelussa – melkein kuukausi ilman yhtään postausta. Keväällä on kevätkiireet töissä, arjessa ja myös luottamustoimissa.  Kunnanhallitus on kokoustanut melkeinpä viikoittain, mutta kunnanvaltuusto  kokoontuu seuraavan kerran 30.5. yli kuukauden tauon jälkeen.

Toimin nyt Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana eli palasin tehtävään, jota hoidin vt:nä kuntavaalien jälkeen luottamuspaikkaneuvottelujen aikana.

Kokoomuksen puoluekokous pidetään Turussa 8.-10.6. ja olen paikalla Nurmijärven Kokoomus ry:n edustajana Jalavan Markun kanssa. Näillä näkymin olen ehdolla puoluevaltuustoon, joka on puolueen ylin päättävä elin puoluekokousten välillä. Saapa nähdä kuinka äijän käy.

Nurmijärven Kirkonkylällä pidetään markkinat sunnuntaina 27.5. klo 10-16. Kokoomus-yhdistyksellämme on markkinoilla teltta ja paikalla on jäseniämme ja kunnallisia luottamushenkilöitämme. Tervetuloa tapaamana ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Niitähän riittää: , kunnan talous, asemakaava-asiat, liikenne, ulkoalueiden siisteys, lukiokysymys jne.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.