Aamupostia

012

Rajamäen tehdasaluetta koskevan aloitteeni poiki vielä yhden lehtijutun.

Aamuposti julkaisi aiheesta artikkelin 19.1.2015 otsikolla “Rajamäellä on muutakin kuin viinatehdas.” Kuvituksena lehtiartikkelissa on näyttävä kuva Altian tehdasmuseon sisältä. Kuvasta saa hyvän käsityksen kuinka erikoinen mesta on kyseessä.

Jos taannoin hykertelin kuinka paljon julkisuutta ja palstamillimetrejä Rajamäki on viime viikkoina saanut, niin tämä tuli vielä sen päälle. Kaiken lisäksi juttu oli vielä hyvin kirjoitettu ja ainakin minua lähestymiskulma miellytti. Tällä kertaa tuotiin esille muutakin kuin vanhaa tehdaskiinteistöä.

Pienenä pikanttina yksityiskohtana ja yhteenvetona mainittakoon, että siinä missä valtakunnan ykköslehti julkaisi aiheesta sunnuntainumerossaan melkein kahden sivun yliaukeaman artikkelin ja hyvinkääläinen Aamuposti tuon puolensivun jutun, niin paikkakunnan omat aviisit eivät noteeranneet rivilläkään aloitteen lopullista käsittelyä valtuustossa. Näin se välillä menee. Täytyy kehitellä kiinnostavampia aiheita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.