HOK-ELANTO 693

693

Ilta-Sanomien haastattelussa viime elokuussa totesin, että minulla on ollut viehtymystä  vaaleihin. Aikuisiällä olen osallistunut mm. kolme kertaa kunnallisvaaleihin hyvällä menestyksellä ja viime keväänä eduskuntavaaleihin – hieman vaatimattomammalla lopputuloksella.

Nyt olen ehdolla HOK-Elannon edustajistoon kaudelle 2020-24. Ehdokasnumeroni on 693 ja se löytyy Kokoomus Uusimaa -listalta. Kokoomus on näissä edustajiston vaaleissa vaaliliitossa Kristillisdemokraattien ja RKP:n kanssa.

HOK-Elannon edustajistoon on perinteisesti ollut kovasti halukkaita – ihan valtakunnan nimekkäimpiä poliitikkoja myöten. Nykyisessä edustajistossa vaikuttaa useita kansanedustajia ja äkkivilkaisulla yksi ministerikin. Tällä kertaa edustajiston vaaleissa on ehdokkaita peräti 1237.

Äänestysaika on 26.3.-6.4.2020 ja vaaleissa voi äänestää joko sähköisesti tai postitse. Äänestyslipukkeet ja äänestysohjeet postitetaan HOK-Elannon äänioikeutetuille jäsenille viikon 13 aikana.

HOK-Elannon jäseniä edustaa edustajisto, joka valitaan vaaleilla asiakasomistajista neljän vuoden välein. Edustajisto käyttää asiakasomistajille kuuluvaa ylintä päätösvaltaa asioissa, jotka sille lain ja sääntöjen mukaan on määrätty. Se toimii myös äänitorvena osuuskaupan johdon suuntaan ja huolehtii siitä, että osuuskaupan palveluita ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen.

Olen valmis toimimaan äänitorvena. Siihen tarvitaan ääniä. 693 riittänee.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.