ASRA TJ 1

045

Torstai-iltana 15.6. päättyy tältä erää puuhasteluni Nurmijärven asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnassa. Takana on kahdeksan ja puoli vuotta kestänyt luottamustoimi, josta viimeiset rapiat neljä vuotta lautakunnan puheenjohtajana.

Uusi kunnanvaltuusto nimeää Juhannusviikolla uuden lautakunnan ja nimeäni ei tuolla listalla ole.

Viimeisen kokouksen asialista on pitkä. Heti alkuun neljä rakennuslupa-asiaa, mm. pari asuinkohdetta Klaukkalaan ja yksi Kirkonkylän keskustaan.

Yksityiset maanomistajat ovat tehneet Kirkonkylän ja Alhonniityn väliselle noin 31 hehtaarin alueelle kaavoitushakemuksen. Esittelijä ehdotus on, että lautakunta ottaa hakemukseen kielteisen kannan Kirkonkylän osayleiskaavoituksen ollessa kesken.

Listalla on myös pari pientä asemakaavamuutosta ja yksi kaavoitussopimus Klaukkalan keskustaan.

Klaukkalan ohikulkutiehen liittyvästä asemakaavamuutoksesta on tehty hallinto-oikeudelle valitus. Lautakunta käsittelee lausunnon antamista asiasta. Erilaisia poikkeamislupa-asioita on listalla puolen kymmentä kappaletta.

Näihin päätöksiin siis päättyy allekirjoittaneen mieluisa ja mielenkiitoinen taival  asemakaavoitus-ja rakennuslautakunnassa. Taakse jää lähemmäs sata lautakunnan kokousta ja arviolta miljoona kerrosneliömetriä myönnettyjä rakennuslupia.

Aikansa kutakin.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.