Vaalikuumetta odotellessa

006

Kuntavaaleihin on aikaa rapiat kolme kuukautta.

Ehdokasasettelu päättyy 28.2.ja ehdokasnumerot vahvistetaan 9.3.2017.

Ennakkoäänestyspäivät ovat 29.3.-4.4. ja varsinainen vaalipäivä on 9.4.2017.

Vaikka vaalikuumemittari näyttää vielä viileähköjä lukemia, niin kiireisiä viikkoja on edessä. Henkilökohtaisten manöövereiden lisäksi työllistävät myös yhdistyksen ja Kokoomuksen kunnallisjärjestön vaalivalmistelut: yhteistilaisuudet, julkaisut, koulutukset.

Omaa “kampanjaa” ja vaalibudjetointia en ole ehtinyt juurikaan funtsimaan. Filosofiani on ollut, että tärkein osa istuvan valtuutetun kampanja on se työ ja osallistuminen, jonka on saanut aikaiseksi reilun neljän valtuustovuoden aikana. Kyllä ne suurimmat näytöt on pitänyt silloin antaa.

Varmaan jonkinlaisen esitteen tulen näissäkin vaaleissa painattamaan ja muutaman mainoksen paikallislehteen laittamaan. Pääpaino on kuitenkin varmaan ns. jalkatyössä, jota vaalitapahtumissa ja kunnan raiteilla tehdään.

Lehti- ja blogikirjoitteluakaan tuskin tulee merkittävästi lisättyä tulevina kuukausina. Olen paikallislehtiin viime vuosina kuitenkin tasaisen säännöllisesti kirjoittanut ja blogikirjoituksia viimeisten neljän vuoden aikana peräti 300 kappaletta eli käytännössä viikottain. Jos tahtia tuosta tiukentaisi, niin täytyisi heittäytyä kokopäiväkolumnistiksi.

——–

Kokoomuksen ehdokaslistalla on vielä tilaa. Jos kuntatason osallistuminen ja vaikuttaminen Nurmijärvellä kiinnostaa, niin ota yhteyttä: arto.hagg@kolumbus.fi

Kun teet sen heti, niin ehdit mukaan koulutus- ja yhteistilaisuuksiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Jaa…kyllä se lukema näyttää pikku hiljaa nousevan.

011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.