Lauantaiehtoota

Näyttäisi olevan web-sivujen päivitystarve, kun ohjelma ei anna muokata ja lisätä tekstejä ja kuvia. Niinpä tuoreet Pitkänokatkin ovat jääneet lisäämättä. Aikainen lauantaiherätys ja käppäily Myllykoskella ilmeisesti stimuloivat pääkoppa sen verran, että iltapäivästä syntyi yhdellä istumalla puolenkymmentä uutta strippiä. Lisäisen niitä pikku hiljaa tähän blogiin kunnes saan varsinaiset web-sivut taas pelittämään. Ilmeisesti edessä on koko sivuston uusiminen uudella alustalla.

Maaliskuun lopun kunnanvaltuuston kokous on peruttu. Listalle ei olisi kuuleman mukaan tullut kuin muutama asia. Seuraavan kerran valtuusto kokoontuu vasta 27.4. Saapa nähdä onko Arkadian hallihanke silloin listalla.

Sitä ennen on asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan kokous 22.3.

Niin ja tässäpä yksi tämän päiväisistä stripeistä. Kehitystä ei näkyvistä, jos ei ilmeisesti taantumistakaan.

pitkänokka ja bändi

Tuli näköjään Emma-gaalaa katseltua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.