Mitäs minä san….

IMG_1977

Nurmijärven Uutiset kirjoiti 4.11. nuorisovaltuuston ja päättäjien tapaamisesta. Artikkelin mukaan “kiperimmät kommentit kirvoitti Rajamäen skeittipuisto”.

Liikuntapäällikkö Lempiö oli kertonut, että investointimäärärahoja on jouduttu karsimaan, eikä alun perin suunniteltua yli 200.000 euroa maksavaa puistoa ole varaa rakentaa. Tekevät nyt kuulemma uutta suunnitelmaa 100.000 euron budjetin mukaan.

Kun tekee mieli sanoa, että mitä minä sanoin, niin sanon, mitä minä sanoin.

Kun näin teknisen lautakunnan vuoden 2013 lopulla hyväksymät Rajamäen skeittipuiston suunnitelmat, niin totesin tuoreeltaan, että taisi tulla niin hieno ja hulppea projekti, että sitä ei ole koskaan varaa toteuttaa. Suunnitelmia oli laatimassa skeittialan asiantuntija yhteistyössä paikallisten nuorten kanssa. Hieno juttu, että nuoret otetaan mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan. Valitettavasti mukana ei ollut ilmeisesti ketään, jolla olisi ollut ymmärrystä suunnittelun ja kustannusten ohjauksesta ja hankkeelle ei oltu ymmärretty laittaa minkäänlaisia kustannusraameja.

Jokohan tällä kertaa onnistuisi laatia sellaiset suunnitelmat, jotka voidaan myös toteuttaa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.