Pesäpalloa, valtuustoseminaaria ja palveluverkkotyöryhmää

005

Torstaina 11.6. klo 18.00 nähdään Kirkonkylän liikuntapuistossa Krannilassa Nurmijärvi Tänään -lehden järjestämä pesäpallo-ottelu Valtuusto – Muu Maailma.

Valtuuston joukkueessa pelaavat lisäkseni ainakin ennakkotietojen mukaan Virtasen Sami, Sandbergin Jenni, petangue-mestari Petra Sinisalo-Katajisto, Maiju Tapiolinna, Jyrki Lihr ja Kimmo Kakko. Keskikentällä vaikuttavat Kalmin Petri ja Juhani Viljakainen.

Kun Valtuustossa on kunnioitettava määrä kokemusta ja ikää, niin Muun Maailman joukkueen valintakriteereissä näyttää painaneen enemmän taito ja urheilullisuus. Jengistä löytyy mm. Rajamäen Uimahallin tj. Juha Ahonen, Nurmijärven Golfklubin Esa Meriläinen, kunnan liikuntapalveluiden Mika Vänni ja Antero Lempiö. Nurmijärven Sähkön Eeva Saarinen on ymmärtääkseni pelannut pesäpalloa aiemminkin.

Voi hyvänen aika – pesäpallolukemat on luvassa.

Paikan päällä on myynnissä hernerokkaa ja sumppia. Tuotto menee kunnan pitkäaikaisosaston ja nuorisotyön Klaukkalan työpajan hyväksi. Tervetuloa ihmettelemään puikkopallon pelailua.

———————————————

Kunnanvaltuusto piti perinteisen vuosiseminaarinsa viime viikon lopulla Tampereella. Päällimmäisenä teemana oli kuntastrategian kärkihankkeet ja etenkin talousarvion kehysvaihtoehdot. Ensi vuoden talousarvion ja seuraavien vuosien taloussuunnitelman laatimista siis valmistellaan jo nyt kesän korvilla. Velkaantumisen taittaminen on keskeisenä tavoitteena.

Reissun erikoisin tapahtuma sattui ensimmäisen seminaaripäivän päätteeksi. Reippaalta iltalenkiltä palatessamme yhdeksän hengen seurueemme jämähti hotellin hissiin melkein tunniksi. Hissi oli kyllä 10 hengelle mitoitettu. Orastavasta panikoinnista huolimatta tapahtumasta selvittiin kohtuullisen vähillä traumoilla, kun huoltomies kävi kulkijat päästämässä pälkähästä. Sinänsä mielenkiintoinen kokemus viettää noinkin pitkä aika täyteen ahdetussa suljetussa tilassa.

———————————————

Budjettiasioihin pääsen asiaan perehtymään ja paneutumaan tavallista enemmän, sillä kunnanhallitus nimesi tänään palveluverkkosuunnitelman tarkistamista varten perustettavaan toimikuntaan seuraavat luottamushenkilöt: Olli Helminen, Maiju Tapiolinna, Virpi Korhonen, Päivi Meros ja Arto Hägg. Toimikunnalta odotetaan alustavia arvioita syyskuun 2015 aikana. Muutoin määräaika toimikunnan työlle on vuoden 2015 loppuun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.