Yhtä juhlaa

053

Mennä viikko meni aika lailla juhlahumussa.

Yrityksemme Wise Group Finland Oy täytti viis vuotta ja juhlistimme tätä sekä asiakkaiden, että oman jengin kanssa torstaina ja perjantaina. Molemmissa kinkereissä oli parisen sataa henkeä – ehkä hieman ylikin. Torstain asiakasillassa mentiin rauhallisemmissa merkeissä ja nautittiin Club for Fiven a cappellasta. Perjantaina oltiin hieman vauhdikkaimmissa tunnelmissa – muun hutun päälle esiintyi ikinuori Virve Vicky Rosti. Hauskaa oli ja myöhään meni.

Ihan noin nuori firmamme ei ole, vaan vanhimmat osaset ovat kaukaa 80-luvulta eli isolta osalta yritys on kolmissakymmenissä. Yritysten yhdistäminen ja toiminta Wise-nimen alla alkoi kuitenkin vuonna 2010 ja tästä syystä nyt vietettiin vitosia.

Viidessä vuodessa Wisestä on kasvanut Suomen 11. suurin suunnittelu- ja konsulttitoimisto rakennusalalla. Talonrakentamisen alla Wise on jo Suomen viidenneksi suurin suunnittelu- ja konsulttitoimisto.

Tunnuslauseemme on “Yhdessä enemmän” ja aika paljon meistä on viidessä vuodessa.

Täältä löytyy lisää infoa: www.wisegroup.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.