Rajamäki – Kirkonkylä 500 km

031

Keskiviikkoaamuna työreissulle itärajan pintaan ja illaksi takaisin Nurmijärvelle, jossa alkaa klo 18.00 kunnanvaltuuston kokous. Matkaa Rajamäeltä Kirkonkylälle tulee aika tarkalleen 500 km.

Valtuuston lista ei enteile tälläkään kertaa kovin pitkää istuntoa.

Käsiteltävänä on asemakaavamuutoksen hyväksyminen Klaukkalantien liikennealueella. Jos ja kun kaava nyt hyväksytään, niin se mahdollistaa viimeinkin Kirkkotien risteyksen liikenneympyrän rakentamisen. Tosin ilmassa on pieniä uhkakuvia, että tästäkin kaavapäätöksestä tullaan valittamaan hallinto-oikeuteen. Nähtäväksi jää. Todettakoon, että poikkeuksetta kaikki oman lautakuntani asioista tehdyt valitukset on hylätty hallinto-oikeudessa. Valittajat ovat saaneet oikeutta, mutta useassa tapauksessa on ollut jo ennakolta aika selvää, että valituksen ainoa vaikutus tulee olemaan kaava- tai lupaprosessin hidastuminen. Toivon, että se ei olisi valituksen tekijälle koskaan jopa ainoa tavoite.

Myös Klaukkalan Arkadian yhteiskoulun kaavamuutos menee hyväksyntään eli liigatason säbähallin saaminen kuntaan alkaa olla tekemistä vaille varmaa.

Hyväksytään vuoden 2014 tilinpäätös. Tarkastuslautakunta on syynännyt viime vuoden tekemiset ja tekemättömyydet, joten kuulemme tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen.

Kivisaarelle myönnetään ero kunnallisista luottamustehtävistä, kun YT vaihtaa kotipaikkaa.

Mitään dramatiikkaa ei kokous tuone tullessaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.