Kiirettä pitää

001

Hieman on pitänyt kiirettä – kaikilla rintamilla.

Yksi asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan kokouskin oli alkuviikosta. Muuten on kuntasektorilla ollut onneksi väliviikot – pieni tauko luottamustoimista osui oikeaan rakoseen.

Lätkän MM-kisoja on pitänyt kuitenkin seurata. Hyviä ja mielenkiintoisia matseja on nähty ja Suomi on pärjännyt jopa ennakko-odotuksia paremmin. Kahden ketjun joukkueeksi ällistyttävän hyvin. Ykkösketjuhan on ollut umpisurkea. Joukkueen ykkösvitjan sentteri Kontiolalla on koossa tehot 1+0 ja plusmiinussaldo on soikea 0. Ketjukoostumusta on muutettu useaan kertaan, mutta kun vain laitamiehet vaihtuvat, niin edistystä ei ole tapahtunut. Kolmosketjun sentteri Immosella on tehot edelleen nollilla ja plusmiinussaldokin pakkasen puolella -2. Juuri ne pelaajat ovat pettäneet, joiden valintaa eniten arvosteltiin.

Toivottavasti olen väärässä ja molemmat ketjut ja sentterit laittavat juuri alkaneessa Tsekki-matsissa tilastot remonttiin – epäilen kyllä.

MM-kisojen kunniaksi julkaisen neljä kohdetta sisältävän kokoelmani “Maailmanluokan maalivahtien nimikirjoituksia”. Siinäpä ne: Sinuhe Wallinheimo, Jukka Tammi, Vladislav Tretjak ja “Honken” Holmqvist.

Pahkikseenkin pitäisi ehtiä raapustella jotakin. Joukkorahoitus on edennyt sen verran lupaavasti, että läpyskä ilmestynee loppuvuodesta. Tässä vielä linkkiä, josta saa lukea enemmän ilosanomaa ja osallistua kulttuurimesenointiin:

http://www.pahkasika.net/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.