ASRAa ja kunnanvaltuustoa

Pitkästä aikaa taas kokousviikko. Maanantaina valtuuston kyselytunti ja ryhmäkokous, tiistaina ASRA ja keskiviikkona kunnanvaltuusto.

Tänään tiistaina asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta kävi läpi asialistaa parisen tuntia ilman suurempaa dramatiikkaa – päätökset tehtiin esitysten mukaisesti. Kaava-asioita oli puolenkymmentä. Ilvesvuori Pohjoisen työpaikka-alueen asemakaavaluonnos etenee nyt kunnanhallitukseen ja nähtäville. Sekä Arkadian yhteislyseon pikavauhdilla käsitelty että Klaukkalantien pohjoisosan monet kiemurat nähnyt asemakaavamuutos etenevät kunnanhallitukseen ja edelleen valtuustoon hyväksyttäväksi. Rajamäen terveyskeskustontin kaavamuutosehdotusta esitetään kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi ja nähtäville.

Rakennuslupia oli listalla kolme kappaletta: kerrostalo ja neljä rivitaloa Klaukkalaan, varasto/asuinrakennus Rajamäelle.

Keskiviikon valtuuston esityslista on poikkeuksellisen lyhkäinen. Listalta löytyy Nurmijärven turvallisuussuunnitelman hyväksyminen, Rajamäen terveyskeskuksen luonnossuunnitelman ja investoinnin hyväksyminen.

Valtuusto päättää myös maa-alueiden luvattomasta käytöstä perittävästä tarkastus- ja valvontamaksusta ja korotetusta vuokrasta. Tämä aihe oli noussut kerrassaan radiouutisten aiheeksi tänään. Parin valtuustoaloitteen käsittely saataneen päätökseen: lukiotyöryhmän asettaminen ja osallistuminen valtakunnalliseen siivouspäivään Nurmijärvellä.

Kaiken kaikkiaan tukevampiakin listoja on nähty. Tosin näidenkin parissa tulee varmaan ainakin yhden työpäivän tunnit vietettyä tällä viikolla.

313  Tuossa hieman äänestysohjetta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.