Valoa yössä

001

Superkuu loistaa ja Katuvalot ovat syttyneet Nurmijärvellä. Koululaiset suuntaavat maanantaina koulutielle.

Myös luottamustoimet käynnistyvät. Maanantaina on Nurmijärven Sähkö Oy:n hallituksen kokous ja seuraavalla viikolla kokoontuu asemakaavoitus. ja rakennuslautakunta toisen vuosipuoliskon ensimmäiseen kokoukseen. Kuun loppupuolella kokoontuukin kunnanvaltuusto. Parin kolmen kokouksen kuukausitahtia mennäänkin sitten Jouluun saakka.

Viikonloppuna oli monenlaista aktiviteettia Nurmijärvellä. Markkinoilla ei tullut käytyä, mutta Peräkorpirockissa Rajamäellä tuli tänäkin vuonna vierailtua. Kyseessähän on Peräkorven elävän musiikin yhdistys Pelmu ry:n ilmaistapahtuma ystäville ja kylän miehille, jossa moninaiset rokkibändit soittavat päivän tai pari. Yleensä paikalla on sekä nurmijärvisiä yhtyeitä että vierailijoita kauempaakin – usein lahden takaa Virosta kuten tänäkin vuonna. Tämän kesän kinkereistä jäi mieleen erityisesti rajamäkeläisnuorten  Blue Eyed Sons ja Loimaalta saapunut trio Snake Bait. Isäntänä tapahtumassa toimi perinteiseen tapaan Artelin Tero, joka on kohta 15 vuotta tapahtumaa junaillut.

031  Blue Eyed Sons

Rautatiemuseopäivän tiimoilta Rajamäen asemalla vieraili useita museojunia. Kävin ihailemassa sekä Ukko-Pekkaa että Prinsessaa.

008 “Ukko-Pekka”

024 “Prinsessa”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.