ASRA 8.4.2014

Wise Oy

Pikkaisen jäi viime tippaan asemakaavoitus- ja rakennuslautakunna kokousmateriaalin läpikäynti, mutta päivää venyttämällä tuli papernivaska taas läpi kahlattua. Osa syynä viiveeseen oli postin viipyminen. Lähetys oli kuulemma lähtenyt kunnantalolta keskiviikkona, mutta eipä ole Itella vielä tähän päivään mennessä sitä perille kiikuttanut. Kunnan kuriiri oli tänään käynyt kopion tipauttamassa laatikkoon.

Toki netin kauttakin pääsee asialistaa läpikäymään ja joitain pykäliä olin jo viikon loppuna käynyt läpi sitä kautta. Jotenkin vaan olen tykästynyt etenkin isommissa asioissa käsittelemään paperiversioita, kun niihin voi muistiinpanoja ja merkintöjä helpommin tehdä ja joitain ehkä jemmatakin tulevia tarpeita varten.

Isoin asia listalla on Mahlamäen kaavamuutos, josta varmasti riittää keskusteltavaa. Myös kuntalaiset ovat olleet aktiivisia tämän kaavamuutoksen suhteen ja asiasta on myös yleisönosastossa kirjoitettu ja kinasteltu.

Listalla on myös poikkeuksellisen paljon yksityisten kuntalaisten kaavamuutosaloitteita. Pääasiassa puistoalueitten muuttamiseksi asuinrakentamiseen. Esittelijän kanta näihin käsiteltäviin asioihin on kielteinen.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.