Metropolia ja sote-infoa livenä

006

Valtiovarainministeriö järjestää tänään ke 2.4.2014 Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvityksen kanssa kuntauudistukseen liittyvän tilaisuuden Hyvinkäällä. Kinkereitä voi seurata suorana netin välityksellä klo 17.00 alkaen.

Osoite on ymmärtääkseni: http://www.mediaserver.fi/live/kuntauudistus

Tilaisuuden avaa ministeri Henna Virkkunen. Luvassa on tarinaa kuntauudistuksen ajankohtaisista linjauksista sekä metropolihallinnon valmistelusta.  Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvityksen tilanteesta kertoo hyvinkääläinen Annika Kokko.

Muutamakin virkamies esittelee sote-uudistusta ja uudistettavaa kuntalakia. Ministeriö on kutsunut tilaisuuteen myös selvitysalueen kuntien valtuustojen jäsenet. Kun eivät tulleet lähemmäksi, niin seuraan ja mahdollisesti kommentoin happeningiä netin kautta. Sehän on hyvää orientoitumista mahdollisten kuntaliitosten varalta – palvelut ja kokoukset loittonevat Nurmijärveltä. Onneksi netti pelaa.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.