Ovet selällään viikolla 9

 

045

Rajamäen keskustan katusuunnitelmien esittelytilaisuus pidetään Rajamäen yläasteen ja lukion ruokalassa tiistaina 25.2.2014 klo 18-20.

Kunta on laatimassa Rajamäen keskustan kaduista, toreista, puistoista ja pysäköintialueista suunnitelmia ja asiaan liittyen pidetään nyt lyhyt esittelytilaisuus. Kutsun mukaan esittelyn jälkeen happening jatkuu avoimien ovien periaatteella eli ilmeisesti veronmaksajat pääsevät tutustumaan luonnoksiin ja keskustelemaan viranhaltijoiden kanssa.

Toinen avoimien ovien tilaisuus on torstaina 27.2. klo 12-16 Woimalassa eli työllistymisen monipalvelukeskuksessa Kauppanummentie 1:ssä Kirkonkylällä – Nurmijärven Sähkön kiinteistö on kysymyksessä. Kutsun mukaan kahvia on tarjolla ja käsitöitä ja askartelun tuotoksia myynnissä.

Ovet ovat selällään samassa mestassa myös16-17, jolloin Woimalassa pidetään avoin sosiaali- ja terveystolaan keskustelutilaisuus. Aiheena on kutsun mukaan “talouden vaikutus sote-palveluihin, kansalaisen ajanvaraus ja Woimalan toiminta.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.