Pannaan 2013 pakettiin

 

Wise Oy

Vuotta 2013 on jäljellä pari tuntia. On aika ja mahdollisuus vetää kulunutta vuotta yhteen parilla rivillä – se perinteinen osavuosikatsaus Nurmijärven kunnallispolitiikasta tulee sitten pienellä viiveellä.

Useiden muiden kunnallispoliitikkojen tapaan lupasin viime vaaleissa pitää aktiivisesti yllä web-sivujani ja informoida tekemisistäni ja ajatuksistani. Jokainen voi käydä katsomassa minkälaisella taajuudella kollegat ovat päivitelleet sivujaan. Omasta puolestani voin todeta, että blogi-kirjoituksia tein tasan 92 kappaletta eli melkeinpä kaksi kertaa viikossa. Joukossa on toki muutama “Hauskaa Wappua” tai “Hurmoksellista Pääsiäistä” -tyyppinen kirjoitus, mutta pääosin ajatuksella kirjoitettuja juttuja ja pääosin Nurmijärven asioista. Kirjotukset on nimenomaan ajatuksella – ei ajan kanssa – kirjoitettuja. Tapani on kirjoittaa nopeasti ja kiivaasti, vaikka asiat ehkä ovatkin muhineet hieman kauemmin mielessä.

Piirustus- ja Pitkänokka-puuhastelut ovat jääneet tänä vuonna hieman vähemmälle. Täytyy myöntää, että ideoita ei ole syntynyt entiseen tapaan ja ehkä rimakin on noussut hieman korkeammalle. Aika moni ajatus on jäänyt muistilehtiöön ja siinä haalistunut käyttökelvottomaksi. Piirtelen edelleen, kun sellainen päivä sattuu kohdalle. Tämän vuoden viimeisen raapustin oikein vanhoja perinteitä kunnioittaen tänään: sutaistu, sovinistinen, typerä, lapsellinen ja toivottavasti itseironinen. Löytyy muiden raapustusten tapaan: https://artohagg.fi/Pitk%C3%A4nokka.php

Kävijöitä sekä web-sivuillani että blogissani on ollut ihan kohtuullisesti. Kokonaiskävijämäärää en osaa tarkalleen sanoa, koska nuo systeemit toimivat hieman erikseen, mutta parhaimmillaan sivuilla on käynyt useampi sata henkilöä päivässä ja jokaisena vuoden päivänä ainakin joku. Ajattelinkin jatkaa ensi vuonna samalla systeemillä. Hellitän tahtia sitten, kun kukaan ei jorinoitani ja raapustuksiani käy tutkailemassa.

Palautetta saisi toki tulla enemmänkin, mutta kiitos siitä vähäisestäkin. Onhan noita parempiakin keskustelufoorumeita.

Kiitoksia kuluneesta vuodesta. Palataan asiaan ensi vuonna.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Pannaan 2013 pakettiin

  1. Itse olen kiinnittänyt huomiota samaan asiaan noista nettisivuista. Taitaa olla 5 henkilöä kokonaisuudessaan jotka sivujaan päivittelee useammin kuin neljän vuoden välein. Mielenkiintoista on muuten ollut lukea Järvenpään valtuutettujen keskustelufoorumia ja sitä kuinka aktiivisesti siellä asioista keskustellaan niin sen jälkeen jää kasipaamaan tännekkin aktiivisempaa keskustelua myös vaalien välissä.

  2. Toinen hauskuus on muuten se että kunnan sivuille on tullut rajoitus ettei kuntalaiset voi lukea suoraan enää yli kaksi vuotta vanhoja Valtuuston pöytäkirjoja

  3. Jep. Täytyypä kysyä, miksi nuo vanhemmat pöytsikät on siirretty jemmaan. Itsekin olen joskus joutunut kaivelemaan vanhempiakin asioita päätöksenteosta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.