Kaavoituskinkereitä kuntalaisille

IMG_1372  Kohtauspaikka ma 25.11.2013 klo 16.00

Taas olisi tarjolla aktiviteetteja maankäytöstä kiinnostuneille kuntalaisille.

Kirkonkylän Mahlamäen tien alueen kaavamuutos

Kaava-aluetta koskeva karttakysely on avoinna Nurmijärven kunnan web-sivuilla. Sinne voi mielipiteensä naputella 15.12.2013 saakka. Sivuilla voi myös merkitä mielipiteitään ja aivoituksiaan kartalle.

Kaavamuutosluonnokseen voi käydä tutustumassa ma 25.11.2013 Kirkonkylän pääkirjastossa, jossa myös kaavoittaja on paikalla klo 17.00-19.00. Paikanpäälle  tehdään ekskursio eli tutustumiskäynti ennen kaavoittajan yleisötapaamista. Lähtö patikoinnille tapahtuu kirjaston edestä A.Kiven patsaalta klo 16.00.

Klaukkalan Ali-Tilkan kaavamuutos

Kunta järjestää Ali-Tilkan kaavamuutoshankkeesta avoimen yleisötilaisuuden ke 4.12.2013 klo 18:00 Arkadian yhteislyseon aulassa Klaukkalassa. Tilaisuudessa voi esittää asiasta mielipiteitä sekä keskustella kaavoittajan kanssa. Paikalla on myös arkkitehtejä Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy:stä.

————————————

Edellisessä kunnanvaltuuston kokouksessa pitämäni puheenvuoro oli saanut ansaitsemaansa  huomiota Nurmijärven Uutisissa 17.11.2013. Todettakoon kuitenkin, että en kyseenalaistanut Klaukkalan jäähallin vanhan kaukalon uudistamistarvetta vaan sitä, ettei kyseistä hankintaa oltu sisällytetty hankesuunnitelmaan ja hankkeen määrärahoihin jo alun perin. Hämmästelin ja moitin sitä, että liki 100.000 euron kaukalolla on tiedetty olevan käyttöikää vain 1-2 vuotta, mutta lisämäärärahaa uusimiselle haetaan vasta rakennushankkeen käynnissä ollessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.