Valtuustoagenda 16.10.2013

023

Jätetäänpä Hautala ja se heikoin Niinistö hetkeksi rauhaan ja katsastetaan mitä ensi keskiviikon kunnanvaltuuston listalla on tarjolla. Näyttää olevan lyhyehkö kokous tiedossa. Keräämme ilmeisesti voimia ensi kuun budjettivaltuustoa varten.

Yksi kaavamuutosehdotus tulee valtuustoon hyväksyttäväksi. Kyseessä on teollisuustontti Klaukkalssa. Paikalliset asukkaat ovat tätä vastustaneet ja huomautuksia antaneet, mutta lautakunnassa päätimme yksimielisesti tämän hyväksyttäväksi esittää.

Sote-järjestelemislain valmisteluryhmän väliraporttiin pitäisi antaa lausunto.

Klaukkalan jäähallin liikelaitoksen purkaminen ja sen muuttaminen hallinnollisesti liikuntapaikaksi teknisen keskuksen alaisuuteen. Jäähallihan on meille hyvä muistutus siitä, kuinka yksityinen investointihanke saattaa kaatua kunnan syliin. Tällaisia hankkeita, joissa kuntaa vaaditaan takuumieheksi tai vähemmistöosakkaaksi kun tuppaa esille nousemaan aika ajoin – ihan viime vuosinakin.

Ahjolan peruskorjaushanke on tuotu valtuustoon. Nyt haetaan lupaa aloittaa hanke ja valtuutusta sitoa kustannukset myös vuodelle 2014. Kyseessä on noin miljoonan euron investointi.

Lisäksi listalla on kolmen valtuustoaloitteen käsittely. Villkain keskustelu käytäneen aloitteesta konserniohjeen antamisesta Nurmijärven Sähkö Oy:lle liittyen Fennovoiman ydinvoimahankkeesta irtautumiseen. Kunnanhallituksessa asiasta jo äänestettiin ja sama tulee taatusti tapahtumaan myös valtuustossa. En tule aloitetta kannattamaan.

Tiistaina on vuorossa asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta, mutta asialistaa ei ole vielä julkistettu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.