Lautakunta avaa syyskauden

IMG_2290

Asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta avaa syyskautensa tiistaina 20.8.2013. Lautakunta on nykykokoonpanolla toiminut puoli vuotta ja uudetkin jäsenet alkanevat pikku hiljaa saada juonesta kiinni.

Lautakunnan asialistalla on tällä kertaa mm:

– Klaukkalan ja Kirkonkylän pääväylien kehittämisen ideasuunnitelmat esitellään lautakunnalle. Samalla selvinnee minkälaisella toimeksiannolla tehtävään on ryhdytty ja miten sen tuloksia on tarkoitus tai mahdollista hyödyntää.

– Useita pieniä asemakaavamuutoksia vahvistetaan.

– Lautakunta antaa vastineen UUdenmaan ELY-keskuksen oikaisuvaatimukseen rakennustarkastajan päätöksestä koskien Kiljavan Sairala Oy:n rakennuslupaa. Kunnalla ja ELY-keskuksella on ollut eri näkemys vanhan asuinrakennuksen suojelumääräyksistä. Tämän seurauksena perhetukikeskuksen siirto Kiljavalle ei ole edennyt. Pahimmillaan – ja todennäköisesti, mikäli ELY:n kanta voittaa – rakennukset jäävät ilman käyttöä ja rapistuvat. Kantamme on ollut tähän asti, että muutoksien jälkeenkin suojeluarvot tulee huomioitua ja rakennus saadaan jatkuvaan käyttöön, joka on sen parasta suojelua. Lienee myös, niin rakennukset tehdään käyttöä – ei suojelua varten.

– Rakennuslupia ja poikkeamispäätöksiä.

– Lautakunnan osavuosikatsaus 1.1.-31.7.2013. Käydään läpi taloudellinen tilanne ja kaavoitusohjelman tilanne. Aineiston perusteella syntynee keskustelua kaavoitushankkeiden etenemisestä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.