Joku vaatii vastausta!

IMG_2290

“Kyllä tai ei vastausta odottava-ei selityksiä” -niminen henkilö vaatii Nurmijärven Uutisissa allekirjoittaneelta vastausta, miksi en ole allekirjoittanut kyseisessä lehdessä aiemmin ilmestynyttä Rajamäen terveysaseman puolesta laadittua mielipidekirjoitusta.

Vastaus on yksinkertainen. Minulla ei ollut vähäisintäkään tietoa tai aavistusta, että jossain päin kuntaa tällaista ultimaattumia oltiin laatimassa. En tiedä missä yhdeksän allekirjoittanutta valtuutettua ovat toisensa yhyttäneet ja kirjallisen tuotoksensa laatineet. Minuun asiassa ei ole kukaan ollut yhteydessä.

Herralle tai rouvalle “Kyllä tai ei vastausta odottava-ei selityksiä” tiedoksi, että tulen aikanaan kunnanvaltuustossa ottamaan myönteisen kannan Rajamäen terveysaseman puolesta. Teen sen nurmijärveläisenä ja perustelen sen – kuten aiemminkin – valtuustossa yhteisesti ja yksimielisesti tehdyllä linjauksella ja äänestäjilleni antamalla lupauksella, jonka mukaan peruspalvelut taataan kolmessa päätaajamassa. Näin toimin myös silloin, kun on kysymys peruspalveluista muissa päätaajamissamme Kirkonkylällä ja Klaukkalassa.

Minulla ei ole erityistä tarvetta tai tavoitetta profiloitua nimenomaan Rajamäen asioiden hoitajana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.