Piinaviikon virityksiä

Hägg_kuva

Pääsiäisen alusviikko on kohtuullisen tai kohtuuttoman vilkas, mutta onneksi hieman tynkä.

Tiistai-iltana on vuorossa Asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan kokous. Listalla on kaavoituskatsauksen lisäksi mm. lausunnon antamanien Klaukkalan osayleiskaavaluonnokseen sekä pari pientä asemakaavamuutosta Rajamäellä ja Klaukkalassa. Rakennuslupahakemuksia listalla on kolme kappaletta, joista toinen on jäähallin laajennosta koskeva.

Keskiviikkoiltana lupauduin pistäytymään Klaukkalassa jonkinlaisessa tupaillassa keskustelemassa Ali-Tilkan kaavahankkeesta. Kyseessähän on vast’ikään vireille pantu kaavoitushanke, josta jo kaavaluonnoskin asetettiin nähtäville. Keskeiselle paikalle Klaukkalaan sijoittuva kaavoitusalue herättää mielenkiintoa etenkin naapurustossa.

Myös kunnanhallitus näyttää tänään istuneen ja tehneen päätöksiä. Tiedotteen mukaan kunnanhallitus on saanut kirjattua kantansa sellaiseen muotoon, että ymmärtää sen itse ja pystyy saman ymmärryksen myös muille jakamaan. Asiasta oli erinomainen kalabaliikki viime valtuuston kokouksen yhteydessä. Lopullinen päätös on, että kansalaisfoorumi 8.4.2013 ja valtuuston toukokuun kokous tiistaina 21.5.2013 videoidaan ja netin kautta kansalle esitetään.

Kunnanhallitus päätti myös ostaa keskeiseltä paikalta Rajamäestä maita eli Rajamäentien molemmin puolin yhteensä 34 841 m² laajuisen aluen. Alue sijaitsee Hellaspolun alueella S-Marketin takana ja samalla kohtaa Rajamäentien toisella puolen eli Kylänpään puolella. Rajamäen keksustan kehittäminen nytkähtää näin vaaksan verran eteenpäin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.