Piste.

IMG_0865

Aloitin rakennuttajakonsultin toimet keväällä 2004. Tuolloin minulla oli takana liki 20 vuotta rakennusliikkeiden palveluksessa – viimeksi tulosyksikön johtajana Moskovassa. Keväällä 2005 olin perustamassa Suomeen uutta rakennuttajatoimistoa, jonka pääomistajaksi myös tulin. Siitä alkoi vajaa kuusi vuotta kestänyt yrittäjäjakso, joka päättyi Wise Groupin perustamiseen vuonna 2010. Siirryin tuolloin Wisen Groupin rakennuttamisen toimialajohtajaksi ja partneriksi. Sittemminhän Wise Group ja Sito yhdistyivät, joten tällä erää viimeiseksi rakennuttajakonsultin toimekseni jää toimialajohtajan tehtävä Sitowisessä. Irtaannun nimittäin yrityksestä Artonpäivänä 31.10.2018, kun nyt alkanut vuosilomani on päättynyt.

Yli 13 vuoden rakennuttajakonsultointi päättyy. Takana on lukuisia rakennushankkeita ja pitkiä päiviä. Tinki on täysi tältä erää.

Työsuhteen päättyessä jättäydyn sivuun myös RTL Rakennuttajatoimistojen liiton hallitustyöskentelystä ja RAKLIn rakennuttaminen toimikunnasta.

Uusista työtehtävistä en ole mitään sopinut. Lokakuun jälkeen ei ole tiedossa vihreää tai kuivaa oksaa, jolle asettua. Tutkailen rauhassa minkälaisia tehtäviä alalla on mahdollisesti tarjolla.

Lokakuun lopun eduskuntavaaliehdokasasettelulla on luonnollisesti vaikutus seuraavien kuukausien aktiviteetteihin.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.