Henkilövaihdoksia Nurmijärven kunnanvaltuustossa

031

Nurmijärven kunnanvaltuusto on kesätauolla ja kokoontuu seuraavan kerran vasta syyskuussa. Elokuun valtuuston kokous näyttää poistuvan kalenterista.

Syyskuussa kunnanvaltuusto kasautuu hieman uudistuneessa kokoonpanossa. Jo aiemmin Vihreiden Hanna Kuusela ilmoitti luopuvansa valtuuston jäsenyydestä paikkakunnalta muuton johdosta. Hänen tilalleen valtuustoon nousee varapaikalta Leni Pispala.

Tänään sosiaalisessa mediassa on levinnyt tieto siitä, että Perussuomalaisten kunnanvaltuutettu, puolustusministeri Jussi Niinistö on avioitunut ja muuttaa kirjoille Helsinkiin.  Lyhyen Puolustusministeriön muuttoon liittyvän tiedotteen mukaan ministerin tehtävien hoito keskittyy Helsinkiin ja edellyttää runsaasti matkustamista. Tässä on jälleen kerran yksi konkreettinen osoitus siitä, että valtiovallan tulisi kehittää rivakasti liikenneyhteyksiä Nurmijärven suunnalla. Jos työmatkat Nurmijärveltä Helsinkiin kuljettajalla varustetulla isolla Audillakin koetaan niin vaikeiksi, että ne mainitaan tiedotteessa, niin vielä ongelmallisempia ne ovat omaa kalustoa tai julkista liikennettä käyttäville.

Niinistön paikalle kunnanvaltuustoon nousee ymmärrykseni mukaan Persusuomalaisten varavaltuutettu Mira Lappalainen.

Mielestäni sekä Kuusela että Niinistö olivat eräitä valtuustoryhmiensä näkyvimmistä edustajista ja he ovat mielipiteensä tuoneet valtuuston kokouksissa julki myös puheenvuoroissaan. Aina en ole ollut asioista samaa mieltä ja jonkun verran tuli ns. debattiakin harrastettua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.