Suomiehen Uutiset ?

05122009093

Hämmennyin keskiviikon paikallislehden avatessani ja neljää ensimmäistä sivua silmäillessäni. Kirjoitukset käsittelivät melkeinpä pelkästään Suomiehen kyläkoulua.

Hetken luulin lukevani Suomiehen Uutisia, mutta vilkaisu etusivulle vahvisti, että kyseessä oli vanha kunnon Nurmijärven Uutiset. Tai ei ehkä sittenkään vanha kunnon – en ole tainnut ennen yhtä heikkotasoista journalismia kyseisestä lehdestä lukea. Yhtä asenteelliseen ja kritiikittömään kirjoitukseen törmää harvoin edes mainosteksteissä.

Sama teema jatkui myös “Lukijan kynästä” -palstalla, jossa kunnanvaltuutettu Kp Toivonen analysoi pikkukoulujen lakkauttamisen taustoja tuttuun asiapitoiseen tapaansa. Toinen kirjoitus oli sitten hieman erilainen tyyliltään, mutta jätetään kommentointi tällä kertaa sikseen – en katsoisi Voice Kids -lauluskabojenkaan arvostelua millään tavalla järkeväksi.

Saapa nähdä tipahtaako seuraavaksi postiluukusta Nummenpään Uutiset – vai joko saamme nauttia perinteisestä lehden toimitustavasta mielipideuutisoinnin sijaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.