ASRA 14.1.2014

 

031

Vuoden 2014 ensimmäinen asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan kokous pidetään tiistai-iltana 14.1.

Vuosi alkaa tässä suhteessa leppoisasti, sillä asialista on poikkeuksellisen lyhyt. Listalta löytyy kolme rakennuslupahakemusta eli pari kerrostaloa Klaukkalan Pikimetsään ja yksi teollisuusrakennus Ilvesvuoreen.

Asemakaavoituksen uusi hakemuskäytäntö on listalla, samoin kuin pari poikkeamislupahakemusta. Kokouksen lopussa ovat perinteiset viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat, ilmoitusasiat ja kehitys- ja keskusteluasiat.

Viikonloppuun mennessä voisinkin sitten rustata perinteisen puolivuotiskatsauksen II/2013. Voisi samalla kevyesti analysoida, kuinka budjettivaltuuston investointiäänestyksissä näkyi valtuutettujen puolue- ja taajamataustat.

————————–

Koipi on jo kohtuullisessa kunnossa. Maanantaina hivuttaudun työpaikalle ja tikkien poistoa on ohjelmassa perjantaina.

Elopainon pudotus etenee suunnitelman mukaan tai jopa hieman etunojassa. Kuudessa päivässä on kadonnut noin neljä voipaketillista ylimääräistä. Tavoite on sulatella kropasta 30 voipaketillista eli 15 kg löysiä pois maaliskuun loppuun mennessä. Saapa nähdä miten vauhti kiihtyy, kun polvi antaa myöten hieman enemmän irrotella.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.