Kansalaisfoorumi kuntarakenneuudistuksesta ma 8.4.2013 klo 18:00

005
Kuntalaisilla on mahdollisuus kysyä, kuulla ja keskustella kuntarakenneuudistuksesta valtuustosalissa pidettävässä tilaisuudessa. Nurmijärven kunta järjestää avoimen kansalaisfoorumin, jossa esitellään uudistukseen liittyvien asioiden käsittelyvaihe ja niiden pääasiallinen sisältö. Tilaisuus pidetään maanantaina 8.4. klo 18 – 21 ja sitä voi seurata myös kunnan kotisivujen kautta.

Nurmijärven kunnantalon valtuustosalissa järjestetään maanantaina 8.4.2013 klo 18-21 avoin yleisötilaisuus – kansalaisfoorumi kuntarakenneuudistuksesta. Tilaisuudessa on mukana asiantuntijoita: professori Mari Vaattovaaraa kertomassa metropolialuene kehyskunnista, selvitysmies Rolf Paqvalinia kertomassa metropolihallinnon vaihtoehdoista ja HUS-kuntayhtymän toimitusjohtajaa Aki Lindén. Paikalle saapuu myös kunnan johtavia viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä.

Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä tilaisuudessa.

Kansalaisfoormuia voi seurata suorana lähetyksenä kunnan kotisivujen kautta (www.nurmijarvi.fi). Nauhoite tilaisuudesta on nähtävillä myös jälkikäteen kunnan web-sivuilla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.